- PR članak -

CarGo Batler donosi restorane u vaš dom uz 50% popusta i besplatnu dostavu

Uživanje u ukusima različitih svetskih kuhinja nikada nije bilo jednostavnije.

Izvor: PR
Podeli
Foto: CarGo
Foto: CarGo

CarGo Batler, nova funkcionalnost za poručivanje i dostavu hrane domaće aplikacije CarGo, obradovala je svoje korisnike popustom od čak 50 posto na hranu i besplatnom dostavom uz MasterCard karticu.

Velika CarGo Batler akcija traje već nedelju dana i do sada je ovu pogodnost iskoristilo više hiljada Beograđana, a zbog velike potražnje CarGo je odlučio da akciju produži i omogući Beogradjanima da iz udobnosti svoga doma probaju brojne specijalitete iz restorana.

Foto: CarGo
Foto: CarGo

Potrebno je samo da se odlučite za neke od specijaliteta sa Batler menija koje ćete platiti MasterCard karticom, koja je registrovana i sigurno sačuvana u aplikaciji i time ostvarujete popust na određene restorane i besplatnu dostavu.

Popusti se odnose na određene restorane koji su naznačeni u CarGo Batler meniju, koji čine neke od najboljih kuhinja Beograda, kao što su W sushi, Brt Burger, Pablo's kitchen, Alla Nonna, Natina kuhinja, Supreme Steak i još mnogi drugi.

Foto: CarGo
Foto: CarGo

Batler usluga je trenutno dostupna u širem centru Beograda i većem delu Novog Beograda, a zone dostave se svakodnevno proširuju. Dobra vest je da besplatna dostava uz MasterCard karticu važi za sve restorane, koliko god puta poručili.

Ne veruj nam na reč, već probaj jela jedinstvenog kvaliteta i nezaboravnog ukusa. Od autentične meksičke i japanske hrane, vrhunskog američkog stejka i burgera, starih italijanskih receptura, pa sve do domaće kujne po bakinom receptu.

strana 1 od 7 idi na stranu