- PR članak -

Nespresso otvorio novi butik u tržnom centru Ušće

Posle prve radnje u tržnom centru Delta siti, ljubitelje izuzetne kafe oduševiće vest da je na svetskom nivou popularni brend otvorio novo prodajno mesto u Srbiji.

Podeli
Foto: Nespresso / Columbia_OL_Cappuccinotif
Foto: Nespresso / Columbia_OL_Cappuccinotif

Svi ljubitelji kafe mogu da dožive pravo uživanje u neponovljivom ukusu u novootvorenoj radnji u prizemlju tržnog centra „Ušće“.

Kako Nespresso bira samo vrhunska zrna, njegova kafa ističe se na tržištu prefinjenim aromama, a posetioci će moći da biraju između različitih ukusa, prema svom raspoloženju i senzibilitetu.

Foto: Nespresso / Ethiopia_OL_Espresso
Foto: Nespresso / Ethiopia_OL_Espresso

Nespresso je započeo svoju poslovnu priču 70-ih godina kada je mala espreso mašina pojednostavila proces pripreme vrhunske kafe kod kuće i izazvala pravu revoluciju. Od tada se brend proširio na čak 76 zemalja, a već neko vreme je dostupan i u Srbiji.

Od početka je Nespresso kontinuirano usavršavao jedinstveno iskustvo ispijanja kafe i najvišim kvalitetom, dizajnom i doživljajem koji nudi oblikovao i kulturu uživanja u ovom napitku, širom sveta.

Nespresso počiva na ekskluzivnoj selekciji najkvalitetnije zelene kafe, iz najboljih svetskih predela u kojima ova biljka raste, a karakteriše ga vrlo strog postupak selekcije zrna, zbog čega samo jedan do dva odsto kafe iz celog sveta zadovoljava ukus, aromu i merila kvaliteta ovog brenda.

Foto: Nespresso / Nicaragua_OL_Latte_Macchiato
Foto: Nespresso / Nicaragua_OL_Latte_Macchiato

Izuzetna kafa uvek je vredna potrage, pa je potražite u tržnom centru „Ušće“. Radno vreme butika je od 10 do 22 časa.

Za više informacija posetite sajt www.nespresso.rs, a za savet ili pomoć oko Vašeg Nespresso iskustva, možete se osloniti i na podršku Nespresso call centra, putem broja telefona 0800 253 253.

PR

Koji su to danas Poslovi #za5?

Pronalaženje posla u trenutnim ekonomskim uslovima predstavlja veliki izazov za studente i diplomce bez radnog iskustva, ali statistika kaže da se veoma mali broj nezaposlenih mladih dodatno edukuje dok traži posao.

PR četvrtak 9.05. 12:45

Beogradski maraton: Pojačanje na Muzičkoj aveniji i podrška kampanji Rak je izlečiv

UNIQA šestu godinu zaredom ostaje zvanično osiguranje i pokrovitelj najmasovnije atletske manifestacije u Srbiji Beogradskog maratona, koji u nedelju 14. aprila održava po 32 put u našoj prestonici. Osim što će se postarati za sigurnost učesnika, UNIQA će osigurati i najbolji ritam na već tradicionalnoj Muzičkoj aveniji, kojoj će se na predlog posetilaca i po ugledu na najveće svetske maratone po prvi put priključiti i ulični svirači, a biće proširena i novim punktovima.

PR petak 12.04. 16:26
strana 1 od 2 idi na stranu