„Hari Poter“ o gubljenju nevinosti

Danijel Redklif, zvezda filmova o Hariju Poteru, odlučio je da otvoreno progovori o gubljenju nevinosti u novom intervjuu za magazin El, prenosi "Huffington Post".

Život

Izvor: B92

Subota, 26.07.2014.

14:25

Default images

Dvadesetpetogodišnji glumac diskutovao je o putovanju koje ga je vodilo od mladog glumca pa sve do iskusnog i poznatog umetnika, a otvoreno je pričao i o gubljenju nevinosti:

„Ja sam izgleda jedna od onih retkih osoba kojoj je prvi put bilo baš super i zabavno“.

U pitan o tome da li bi nešto promenio, Redklif je odgovorio:

„To se desilo sa nekim koga sam jako dobro upoznao. Srećan sam što mogu da kažem da sam od tada imao mnogo boljeg seksa, ali prvi put nije bio užasno neprijatan kao što je to bio slučaj sa mnogim drugim osobama – poput mog prijatelja koji se napio i učinio to ispod mosta“.

Njegov najnoviji film „What If“, komedija koja postavlja pitanje da li muškarci i žene mogu biti prijatelji predstavlja interesantan projekat za Redklifa.

„Da li muškarci i žene mogu da budu prijatelji? Apsolutno. Imam puno ženskih prijatelja sa kojima nikada nisam imao seks niti imam nagon za time. Da li muškarac i žena koji se emotivno ili seksualno privlače mogu da budu prijatelji bez ikakvih problema? To je već drugo pitanje. To je znatno teže. Iskren razgovor u takvoj vezi je neminovan. Tako bi barem bilo u mom slučaju jer bih u suprotnom poludeo“, izjavio je Redklif.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: