Vanesa Paradi sa bivšim Karle Bruni?

Iako se u junu rastala od svog partnera Džonija Depa sa kojim je 14 godina bila u vanbračnoj zajednici i ima dvoje dece, Vanesa Paradi (39) se brzo vratila u ljubavnu igru.

Život

Izvor: B92

Utorak, 25.09.2012.

09:02

Default images

Francuski mediji spekulišu da je novi izabranik njenog srca muzičar i srcelomac Benžaman Biole, bivši muž Kjare Mastrojani. Dvoje vršnjaka upoznao je navodno Karl Lagerfeld, dizajner „Chanela”, koji je pomislio da bi bili savršen par zbog sličnog muzičkog „pedigrea".

„Njih dvoje su snimili duet ‘Enjoy’ za Bioleov novi album koji izlazi u novembru i planiraju da ga promovišu zajedno na turneji sledećeg proleća”, kazao je pariski „špijun” za Daily Mail.

Mediji su nedavno došli i do prvih zajedničkih fotografija para, nastalih u aprilu ove godine, pa su već krenule glasine o Vanesinoj „neveri” i pre zvaničnog raskida sa Depom.

Da stvar bude još zamršenija, neki tabloidi su u međuvremenu objavili kako je nova ljubav Paradijeve zapravo francuski biznismen Gi-David Garbi.

Imajući u vidu da pevačica drži podalje od javnosti svoj privatni život, teško da ćemo čuti iz prve ruke šta je prava istina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: