Pampers pomogao 20 porodilišta u Srbiji

Beograd, Valjevo, Kraljevo, Aranđelovac, Sombor, Pančevo, Senta, Leskovac Kruševac, Novi Sad, Zrenjanin, Kikinda, Subotica i Lazarevac prvi su od 20 gradova koji su dobili pomoć zahvaljujući donaciji Pampersa, koji uključujuje nameštaj i pelene za novorođenčad, obeležavajući 11 godina partnerstva između Pampersa I UNICEF-a kroz kampanju 1 pakovanje = 1 vakcina.

Podeli

Ostalih šest gradova, Bačka Topola, Vrbas, Niš, Kragujevac, Užice i Jagodina, će takođe dobiti dragocenu pomoć u narednim danima. Zahvaljujući ovoj kampanji, porodilišta u 20 navedenih gradova, imaće bolje uslove za mame i bebe u njihovom najnežnijem periodu.

Ovih 20 gradova izbralo je 24 867 građana Srbije koji su glasali na zvaničnoj fejsbuk stranici Pampersa u decembru prošle godine. Pampers želi da se zahvali svima koji su glasali i tako pomogli da se izaberu porodilišta kojima je bila potrebna pomoć.

Ove godine Pampers i UNICEF slave 11 godina partnerstva sa kampanjom 1 pakovanje = 1 vakcina. Pokazali smo u ovom period da zajedno možemo da poboljšamo život majki i dece širom sveta.

U cilju naše zahvalnosti svim roditeljima koji su podržali kampanju, Pampers će pomoći porodilištima u 20 gradova Srbije, dajući im nameštaj i pelene za bebe. Ovim koracima Pampers nastavlja da pomaže u nezi beba od prvog dana njihovog života.

Na zvaničnoj Pampers fejsbuk stranici, svako je mogao da glasa za gradove u Srbiji gde će se porodilišta renovirati. Svaki glas predstavlja šansu za uređenje porodilišta. Ovim gestom, ljudi koji su glasali pomogli su majkama i bebama u Srbiji i tako pokazali da svi zajedno možemo da učinimo svet boljim.

Pampers UNICEF 1 pakovanje = 1 vakcina kampanja

Partnerstvo između Pampersa i UNICEF-a traje 11 godina i tokom ovih godina tetanus je iskorenjen iz 17zemalja. Pampers poziva roditelje da im se pridruže u posebnoj rođendanskoj želji: da pomognu da se tetanus (MNT) uništi svuda gde je i dalje prisutan. Tetanus pogađa porodice u najsiromašnijim regijama sveta i javlja se kod nehigijenskih porođaja, kao na primer kada se pupčana vrpca seče nesterilizovanim instrumentima. Kada se beba zarazi tu nema pravog leka. MNT se javlja kod 49,000 beba svake godine, što je jednako jednako jednom bebinom životu na svakih 11 minuta. Za 11 godina Pampers i UNICEF partnerstvo ima samo jednu želju: da eliminiše tetanus kod majki I beba svuda u svetu. Zahvaljujući podršci roditelja, odkako je ova kampanja počela, 500 000 beba je spašeno i jedna vakcina dolazi do majki i beba svake sekunde.

Pridružite nam se u našoj, kao i vašoj želji za 11. rođendan Pampers i UNICEF saradnje, da pomognemo da se zaštite bebe od tetanusa. www.Pampers.com

Zdravlje: PR

Beba u pokretu

Menjanje pelena bebi koja je u pokretu uvek je veoma nezgodno, a dodatni je izazov gde joj promeniti pelenu kad ste napolju. Nije važno da li ste u supermarketu, kafiću ili čak avionu, Pampers Pants pelene mogu pomoći da menjanje pelena bude lakše za vašu aktivnu bebu. Naročito sada, kada se Pampers Pants mogu naći u manjoj veličini, za bebe od 6 meseci, i kada imaju tri upijajuća kanala koji održavaju bebinu kožu suvom do 12 sati.

zdravlje: pr ponedeljak 11.12. 15:00 Komentara: 0

Jedan mineral za sveukupno zdravlje – JOD

Kao musketar iz romana Aleksandra Dime, jedan mineral za sveukupno zdravlje – JOD. Njegove su pare ljubičaste a hrani sve naše ćelije i ima čudesan zdravstveni učinak na celo telo. Nobelovac Albert Sent Đerđi, koji je otrkio vitamin C, nazvao je JOD PANACEA – univeralznim lekom, eliksir života.

zdravlje: pr ponedeljak 4.12. 10:00 Komentara: 0

Jod u ishrani za dugovečnost

Ishranom definitivno može da se utiče na kvalitet života. Ishrana Japanaca, koja dokazano smanjuje rizik od raka, bazirana je na hrani morskog porekla: školjkama, morskim algama i plavoj ribi.

zdravlje: pr ponedeljak 27.11. 09:30 Komentara: 0
strana 1 od 10 idi na stranu