Samsung testira telefone pomoću robotske zadnjice

U Samsungovoj laboratoriji za testiranje kvaliteta, koja se nalazi u sedištu kompanije Južnoj Koreji, postoji robot koji se koristi za testiranje izdržljivosti smartphonea, a radi se zapravo o robotskoj zadnjici.

Izvor: klix.ba
Podeli
Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Samsung uvek želi da njegovi uređaji budu što bolji, izdržljiviji kao i da nakon pretrpljenih padova i drugih uticaja i dalje rade kako treba. Testovi kvaliteta su mnogobrojni, a jedan od njih podrazumeva robotsku zadnjicu koja se spušta na uređaje.

Ovaj koncept je možda nekima smešan, ali zapravo pokazuje odlučnost kompanije da testira svoje uređaje u realnim okolnosima i situacijama.

U laboratoriji se obavljaju i brojni drugi testovi, od testiranja zvuka i signala, preko padova, toplotnog testiranja pa do korišćenja smartphonea u simuliranim ekstremnim vremenskim uslovima.

Vesti

Može li Srbija da postane sila u svetu kompjuterske grafike?

Ukoliko spadate među one koji pažljivo proučavaju odjavne špice, verovatno ste često primećivali bar po jedno naše ime i prezime u odjavi. Druga CGA Belgrade konferencija okupiće 16. i 17. novembra u Jugoslovenskoj kinoteci upravo ove talentovane ljude iz celog sveta koji stoje iza nekih od najpopularnijih filmova, serija, video-igara i reklamnih kampanja.

Vesti četvrtak 15.11. 14:32 Komentara: 3
strana 1 od 32 idi na stranu