Ušla voda u kabl?

Nova godina mora se početi prvim velikim događajem, ovogodišnji Sajam konzumetske elektronike (CES) u Las Vegasu dao nam je nove detalje slike koja nam otvara pogled na budućnost.

Tehnopolis

Izvor: B92

Nedelja, 21.01.2018.

10:49

Ušla voda u kabl?
Foto: Getty

Kiša i nestanak struje iz senke obeležavaju ovogodišnji CES, naizgled nespojiv tandem uspeo je da pokvari najveći tehnološki skup na planeti. To nas ne sprečava da probamo da izdvojimo bitno od nebitnog, strateški važno od akutno uvrnutog i razumemo dugoročni uticaj onoga što nam je ove godine na CES-u pokazano. Novi veliki ekrani, zauzimanje pozicija u novom svetu transporta i komunikacije sa uređajima stvari su kojima se bavimo u 32. Tehnopolisu. Na marginama bavljenja CES-om dotičemo se novog Facebookovog News Feeda, novog Googleovog operativnog sistema, ali i problema u komunikaciji u svim smerovima kada su Apple i njegovi (ne)obožavaoci u pitanju.

Pratite nas na YouTubeu, Mixcloudu, Twitteru (Aleksandar, Ivan), TuneInu, Viberu, preko RSS-a, ocenite nas u iTunesu ili gde god nas slušate, ostavite komentar i pomozite nam da budemo još bolji.

Hvala na slušanju!

PS - Čuli smo za Meltdown/Spectre, radimo na tome ;)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: