Novi Googleov Pixel 2 je pravi "ubica" flegšip telefona / FOTO

Nedelju dana pre zvaničnog predstavljanja Googleovog novog smartfona Pixel 2 i Pixel 2 XL, na intrnetu su se pojavile informacije o skoro svim karakteristikama tog telefona.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 28.09.2017.

16:56

Novi Googleov Pixel 2 je pravi
GettyImages / Ilustracija

Prema podacima koje je objavio sajt Android Authority, oba telefona će imati Qualcomm Snapdragon 835 procesor, a postojaće u verzijama sa 64 ili 128GB prostora za skladištenje podataka. Količina RAM memorije nije navedena.

Oba verzije dolaze sa stereo zvučnicima, ali bez standardnog ulaza za slušalice. Telefoni će imati E-Sim slot za karticu i koristiće Android O operativni sistem.

Pixel 2 i Pixel 2 XL su vodootporni i otporni na prašinu (do IP67 specifikacije). U njih će biti ugrađeno Gorilla Glass 5 staklo. Još uvek nije poznato da li će telefoni imati dualnu ili samo jednu zadnju kameru, ali se zna da će imati optičku stabilizaciju slike.

Ono u čemu se dva Pixela razlikuju je dizajn i veličina baterije. Pixel 2 XL će napajati baterija od 3.520 mAh, dok će kupci Pixel-a 2 morati da se zadovolje manjom od 2.700 mAh, što je poprilična razlika.

Dok će Pixel 2 po izgledu biti prilično sličan prethodniku, XL model bi trebalo da ima zakrivljene ivice i tanak okvir, slično popularnim flegšip modelima Galaxy S8 ili LG V30. Početna cena Pixel-a 2 biće 649, a Pixel 2 XL 849 dolara.

Zvanično predstavljanje novih Googleovih pametnih telefona je zakazano za 4. oktobar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: