Počela pretprodaja Samsung Galaxya S8 i S8 Plus

Kompanija Samsung počela je da prima prve narudžbine za Samsung Galaxy S8 i S8 Plus, a pretprodaja je moguća kroz četiri glavna mobilna operatera u Americi i putem Best Buy-a.

Izvor: klix.ba
Podeli
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Oni koji naruče jedan od novih modela Samsungovih pametnih telefona, uređaj mogu da očekuju do 21. aprila, kada će S8 i S8 Plus zvanično biti dostupni i u prodavnicama.

Cene Galaxya S8 i S8 Plus variraju od prodavnice do prodavnice, ali se uglavnom kreću oko 700 evra za S8 ili oko 800 evra za S8 Plus. Oni koji kupe telefon u pretprodaji preko Best Buya mogu da uštede oko 90 evra.

Takođe, kupovinom u pretprodaji kupci imaju mogućnost da dobiju besplatno headset Gear VR, Harman Kardon slušalice, mikro SD karticu sa 256 gigabajta ili "Experience Box" sa Gear VR-om i džojstikom za samo 90 evra.

Vesti

Ispovest hakera: Lakše je hakovati izbore nego eBay

"Lakše je hakovati izborni sistem nego eBay ili Citi banku", tvrdi Sergej Pavlovič, jedan od najozloglašenijih beloruskih hakera. Ovaj sajberkriminalac, hakerskoj onlajn zajednici poznat pod pseudonimom "Policedog", veoma rano je posatao haker i do svoje 20. godine već je zarađivao 100.000 dolara mesečno na prevarama sa kreditnim karticama.

Vesti sreda 29.03. 10:33 Komentara: 7

Sve o novom Samsungu Galaxy S8

Kompanija Samsung najavila je za ovu nedelju jedan od najvećih hi-tech događaja u svom kalendaru - predstavljanje novog modela Galaxy S8. Uporedo sa njim, biće predstavljen i Galaxy S8+, veći model za koji se prepostavlja da će deliti većinu karakteristika i specifikacija sa osnovnim modelom.

Vesti ponedeljak 27.03. 16:40 Komentara: 45
strana 1 od 40 idi na stranu