Office 365 dostupan i kod nas

Korisnici iz Srbije od danas mogu koristiti probnu verziju Microsoft Officea 365.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 30.11.2011.

12:10

Default images

Šest meseci nakon globalnog predstavljanja, Office u cloud verziji stiže i kod nas, kao i dvadesetak zemalja širom sveta.

Kao i kod sličnih programa, glavna prednost je činjenica da možete dokumentu pristupiri sa bilo kog računara, a Office 365 povezuje MS Office, Microsoft SharePoint Online, Microsoft Exchange Online i Microsoft Lync Online u jedna servis.

Nova verzija donosi preko 30 unapređenja, kažu iz Microsofta, a najzanimljivija među njima je podrška za Windows Phone 7.5.

„Microsoft već godinama razvija svoje proizvode na Cloudu kako bi pružio podršku velikim kompanijama poput Shell-a ili Duponta. Office 365 omogućava da se snaga velikih sistema prenese i na mali biznis, tako da oni sada mogu koristiti istu tehnologiju u skladu sa svojim poslovnim ambicijama. Iako je Office 365 predstavljen u svetu u junu ove godine, rezultati pokazuju da ga korisnici prihvataju 8 puta brže nego prethodne verzije“, kaže Danijela Zečević, menadžer za klijentske proizvode Microsofta Srbija.

Komercijalna verzija Officea 365 biće dostupna u prvoj polovini 2012. godine.

Do tada možete preuzeti probnu na http://www.microsoft.com/sr-latn-rs/office365/online-software.aspx.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: