Apple donosi iCloud

Apple je potvrdio da će Stiv Džobs predstaviti iCloud servis i iOS 5 na konferenciji WWDC (Worldwide Developers Conference) 6. juna.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 31.05.2011.

15:42

Default images

Iako je veoma čudno za ovu kompaniju da unapred obaveštava javnost o bilo čemu, naročito samo sedmicu pre događaja, u sopštenju za medije je potvrđeno da će Džobs i drugi zvaničnici Applea dati detalje o OS X Lion.

Apple jeu saopštenju iCloud nazvao „ponudom cloud usluga”, tako da izgleda da je moguća sveobuhvatna inovacija MobileMe što može a i ne mora da podrazumeva i cloud muzički servis koji je vruća tema već nedeljama.

Što se neočekivanog Appleovog „napada iskrenosti” tiče, postoje dve teorije: jedna da kompanija želi da održi visok nivo iščekivanja pred WWDC iako u planu nema novog iPhonea, a druga da je davanje informacije na kašičicu sjajan način da se pažnja odvuče od nastupa Erika Šmita, izvršnog direktora Googlea, na konferenciji D9.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: