Veliki brat - 24h na Live TV

Svim pasioniranim gledaocima Velikog brata, sadašnjim i budućim korisnicima usluge Open IPTV, Telekom Srbija ponudio je novi kanal koji će 24 časa dnevno i sedam dana u nedelji prenositi događanja iz kuće Velikog brata.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 06.10.2009.

10:26

Default images

Kanal 850 Open IPTV pratiće sva dešavanja u kući, a u live prenose se možete uključiti i na Mondo web i wap portalu. Iz Telekoma Srbija ističu da je ovo prvi kanal kod nas koji prati jedan reality show 24 časa dnevno, ali i da će se na Open IPTV pojaviti i drugi kanali ovog tipa.

U toku je promocija ove usluge, pa svi koji se prijave za Open IPTV prijavite do kraja godine, mogu mesec dana besplatno koristiti full Open IPTV paket, koji sadrži svih pet paketa: Osnovni + HBO + Fun + Za odrasle + Cinemax. A, ukoliko korisnik i nakon isteka probnog perioda nastavi sa korišćenjem Open IPTV usluge, plaćaće ovaj paket po ceni Osnovnog paketa do kraja godine.

Dodatne informacije možete pronaći na sajtu Telekoma Srbija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: