Poznato je kada God of War: Ragnarök stiže na PS5 i PS4 VIDEO

Avanture Kratosa i sina se nastavljaju, a sada znamo i datum kada će se najnovija igra iz popularne franšize pojaviti.

Izvor: B92, Engadget

Četvrtak, 07.07.2022.

08:20

Poznato je kada God of War: Ragnarök stiže na PS5 i PS4 VIDEO
Foto: Miguel Lagoa / Shutterstock.com

Sony je potvrdio da će God of War: Ragnarök, nastavak popularne igre iz 2018. godine, na PlayStation 5 i PlayStation 4 stići 9. novembra.

To potvrđuje ranije najave o objavi naslova tokom novembra i trebalo bi da bude odlična vest za one koji su bili zabrinti da će igra biti odložena za 2023. Mnogi veliki predstojeći naslovi (kao što je Bethesdin Starfield), koji su prvobitno planirani za objavu tokom ove godine, odloženi su za sledeću. Razlozi za odlaganje su brojni – pandemija koronavirusa, loši uslovi rada developera ili standardni problemi u objavi jednog AAA naslova.

God of War: Ragnarök je dobio i najnoviji trejler, koji nam ne dosnosi gejmplej, ali možemo da vidimo Kratosa i Atreusa u akciji tokom borbe protiv različitik neprijatelja i čudovišta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: