Netflix dobio novu opciju: Nasmejte se "na brzinu"

Netflix je uveo novu opciju za mobilnu verziju aplikacije, zahvaljujući kojoj korisnici mogu da se zabave kratkim isečcima, umesto da gledaju ceo film ili celu seriju.

Izvor: B92, The Verge

Subota, 06.03.2021.

18:37

Netflix dobio novu opciju: Nasmejte se
Foto: depositphotos/kamachi

U pitanju je funkcija pod nazivom "Fast Laughs". Po izgledu veoma liči na TikTok, a i radi na sličan način.

Korisnici imaju mogućnost da vide delove emisija, kako bi se "na brzinu" nasmejali, a ukoliko žele, mogu da cele emisije sačuvaju kako bi ih pogledali kasnije.

Verovatno je velika popularnost TikToka i bila glavni razlog da se Netflix odluča na ovakvo nešto - ne toliko u smislu da su jedni drugima konkurencija, već pre kao dobar pokazatelj šta ljudima odgovara, a to su kratki video-snimci.

Osim u filmove i serije, Netflix inače dosta ulaže i u produkciju stand-up serijala, pa je ovo još jedan dobar način da gledaoce privuku svojoj platformi.

"Fast Laughs" opcija dostupna je samo za iOS u pojedinim zemljama, ali ako je sudeći po ranijim iskustvima, verovatno će se veoma brzo proširiti za ceo svet, a naravno, i za Android operativni sistem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: