Halo Android, ovde Windows 10!

Još prošle godine iz Microsofta je najavljena integracija PC-a i Android telefona kroz aplikaciju Your Phone.

Tehnopolis

Izvor: sk.rs

Četvrtak, 10.10.2019.

09:00

Halo Android, ovde Windows 10!
Foto: GettyImages / Drew Angerer

Simbioza sa Windowsom 10, uskoro će obrnuti pun krug, jer će se dosadašnjim funkcijama slanja poruka, obaveštenja i razmeni podataka između dva uređaja, pridružiti i one vezane za pozive - pozivanje, javljanje, odbijanje, glasovna pošta, pregled istorije poziva i naravno, transfer poziva između kompa i telefona.

Da bi se ova novatarija koristila, neophodan je telefon sa verzijom operativnog sistema koji nije stariji od Android 7.0, aktivirana Bluetooth veza sa računarom na kome je Desetka ažurirana ovogodišnjim majskim updateom (1903), mikrofon i zvučnici/slušalice.

Calls kreće sa postepenom distribucijom u Insiders programu, tako da je treba očekivati među postojećim opcijama u doglednom roku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: