PR

Magija u jednom kliku

Kada biste razmišljali o tome bez kog predmeta ne biste mogli da zamislite život, da li bi vam uopšte išta i palo na pamet? Verovatno bi svako rekao da su predmeti potrošna roba, zamenljive stvari i da postoji nešto mnogo važnije.

PR utorak 16.10. 09:00

ITAcademy i Oracle upisuju novu generaciju budućih Java programera

Sa ITAcademy nam ponovo stižu odlične vesti. Zbog velikog interesovanja za Java programiranje ova međunarodna obrazovna ustanova, koja se već godinama uspešno bavi edukacijom IT kadrova, pokrenula je nove grupe na Java Development programu za polaznike koji će nastavu od 1. decembra pohađati u najmodernije opremljenim učionicama u Beogradu.

PR petak 5.10. 10:40

ITAcademy: Ako se ne zaposlite, dobijate besplatno školovanje

Diploma, nažalost, ne znači nužno i siguran posao. Dva su osnovna razloga koja dovode do ove pojave. Prvi je taj da mnoge visokoškolske ustanove ne pripremaju svoje studente za tržište rada, jer im nude samo uopštena teorijska znanja koja ne mogu da primene u realnim poslovnim okruženjima.

PR petak 28.09. 11:15

Tehnološka nagrada za SBB-ovu EON platformu

Na najuticajnijoj svetskoj konferenciji elektronskih medija i tehnologije IBC2018, EON platforma osvojila je CSI nagradu u kategoriji Best mobile TV technology or service (najbolja TV platforma/servis za mobilne uređaje).

PR sreda 26.09. 11:40

Kamera na Galaxy Note9 uređaju za savršene fotografije

Svakog dana oko 95 miliona fotografija korisnici “okače” na Instagram. Impozantna brojka, zar ne? I ne bi trebalo da nas čudi, imajući u vidu da se i mi sami sa sobom skoro svaki dan takmičimo da “uhvatimo” što bolju fotografiju.

PR sreda 26.09. 09:49

Ovo su najtraženije IT studije u regionu

Profesije iz oblasti informacionih tehnologija i elektronskog poslovanja već dugi niz godina daleko su iznad drugih kako po mogućnosti zaposlenja, tako i po visini zarade. Ovakav trend navodi sve veći brucoša da izaberu obrazovanje baš iz ovih oblasti.

PR petak 21.09. 10:51

ITAcademy vam za Dan programera POKLANJA PREKO 600€ POPUSTA

Došao je i taj dan, 256. po redu u godini – dan koji programeri širom sveta ponosno slave kao Dan programera.

Ove godine razlog za slavlje imaju i svi oni koji tek planiraju da zakorače u uzbudljivi svet programiranja. Na ITAcademy Dan programera obeležava se sve do 16. septembra i omogućava vam da uz popust od preko 600€ i vi postanete jedan od najplaćenijih stručnjaka današnjice.

PR četvrtak 13.09. 10:03
strana 1 od 3 idi na stranu