PR

Ovo su najtraženije IT studije u regionu

Profesije iz oblasti informacionih tehnologija i elektronskog poslovanja već dugi niz godina daleko su iznad drugih kako po mogućnosti zaposlenja, tako i po visini zarade. Ovakav trend navodi sve veći brucoša da izaberu obrazovanje baš iz ovih oblasti.

PR petak 21.09. 10:51 Komentara: 0

ITAcademy vam za Dan programera POKLANJA PREKO 600€ POPUSTA

Došao je i taj dan, 256. po redu u godini – dan koji programeri širom sveta ponosno slave kao Dan programera.

Ove godine razlog za slavlje imaju i svi oni koji tek planiraju da zakorače u uzbudljivi svet programiranja. Na ITAcademy Dan programera obeležava se sve do 16. septembra i omogućava vam da uz popust od preko 600€ i vi postanete jedan od najplaćenijih stručnjaka današnjice.

PR četvrtak 13.09. 10:03 Komentara: 2

Wiko - Demokratizacija nove tehnologije

Premda je kompanija ostala verna svojoj misiji demokratizacije moderne tehnologije, Wiko i dalje stavlja korisnika u središte strategije svog brenda. Kao odgovor pozivu za stvaranje SVE VIŠE I VIŠE PROSTORA, kompanija Wiko je predstavila View2 kolekciju na sajmu MWC 2018.

PR subota 1.09. 09:00 Komentara: 0

Zaboleće vas oči: Ovo su najružniji sajtovi svih vremena

U današnje vreme sajtove možete posmatrati kao izloge prodavnica. Što je izlog primamljiviji i dopadljiviji, veća je šansa da će neko ući unutra i postati mušterija. Analogno tome, lepo dizajniran sajt će duže zadržati posetioca koji će tako moći bolje da se upozna sa uslugama ili proizvodima koje nudite.

PR petak 17.08. 10:00 Komentara: 0

Razbijen ekran ili potopljen telefon - šta da radite?

Dok kucamo poruke užurbano hodajući ulicom ili bezbrižno fotografišemo prijatelje na letovanju, šanse da nam se telefon ili tablet razbiju prilikom eventualnog pada ili natope vodom su velike. Ovako neprijatne situacije nažalost ne možemo da sprečimo, ali možemo da razmišljamo unapred i tako znatno umanjimo štetu.

PR sreda 8.08. 10:00 Komentara: 0
strana 1 od 3 idi na stranu