Procurio deo trejlera za Battlefield 6, ali i zvanično ime igre

Curenje detalja i fotografija iz igara je postalo ustaljena praksa proteklih godina, a izgleda da se sa time neće stati ni sada, kada gejmeri širom sveta željno iščekuju da Electronic Arts zvanično najavi igru, ili dok ne procuri čitav trejler.

Izvor: Play,co.rs
Podeli
Foto: shutterstock.com
Foto: shutterstock.com

Nakon fotografija koje su prošle nedelje osvanule na internetu, sada je stigla nova tura koja otkriva dodatne detalje, piše play.co.rs. Novi album na sajtu Imgur prikazuje ranije fotografije ali i nove koje su u istom stilu kao i prethodne. Na osnovu fotografija možemo videti da je pred igračima futurističko ratovanje, kao i da će naziv nove igre najverovatnije biti samo "Battlefield".

To nije sve, pošto je na društvenoj mreži TikTok osvanuo jedan video, koji bi se inače zanemario. Taj video sadrži scene iz raznih Battlefield igara, kao i World War 3 pucačine, ali u njemu mogu videti i 2 klipa koja dolaze iz novog Battlefielda. U prvom klipu koji se pojavljuje na početku može se videti izgled HUD-a i mape, zajedno sa jedinicom od 5 igrača. Drugi klip je moguće videti pri kraju i u njemu se nalaze psi-roboti koji skeniraju okolinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.