Radije biste "ratovali" nego radili ili učili? Nema problema, Call of Duty vam piše opravdanje

Samo što je, u petak izašao, novi Call Of Duty: Modern Warfare, je ljubiteljima kultnog FPS-a koji su došli do njega, odmah napravio problem, budući da, posle intenzivnog vikenda uz omiljenu igru, u ponedeljak moraju u školu i na posao.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.10.2019.

09:00

Radije biste
Foto: Infinity Ward / Activision

Zato su se autori igre dosetili kako da pomognu svima koji bi i današnji, a možda i ostale dane ove nedelje, radije proveli uz novi CoD, a zaboravili su da uzmu slobodan dan ili ne žele da beže sa časova.

Za sve ljubitelje jednog od najpopularnijih serijala u dosadašnjoj istoriji gejminga, koji nemaju problema sa time da zbog svoje omiljene igre sve svoje obaveze ostave po strani, Infinity Ward i Activision su pripremili "iznenađenje", prenosi Led Bible.

Svi koji bi želeli "poštedu" od svakodnevnih obaveza zarad više sati intenzivnog virtuelnog ratovanja, svome šefu na poslu ili razrednom starešini u školi mogu jednostavno da popune, odštampaju i predaju zvanično opravdanje zbog odsustvovanja, i da potom igraju do mile volje bez ikakvih posledica.
Foto: Twitter / Call of Duty UK
Ovo posledenje, ustvari, zavisi upravo od tog šefa ili razredne...

Bez obzira ne to, ovo "opravdanje" predstavlja zaista duhovitu i veoma uspelu dosetku autora novog nastavaka legendarnog "pucačkog" serijala Call Of Duty.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: