"Neočekivani načini": Sem Fišer se sigurno vraća, ali niko nema pojma kako

Kompanija UbiSoft je, tokom proteklih godina, donela pregršt igara u popularnim serijalima i franšizama, koje se dobile generalno odlične reakcije publike.

Izvor: B92, play.co.rs
Podeli
Foto: UbiSoft
Foto: UbiSoft

Međutim, ono što fanovi još uvek sa nestrpljenjem očekuju jesu nove igre smeštene u Prince of Persia i Splinter Cell univerzume.

O Prince of Persia nema nikakvog pomena, iako kreator želi da napravi novu igru. UbiSoft se, međutim, oglasio povodom Splinter Cell serijala i njegovog povratka.

Izjava dolazi kao posledica ogromnog razočarenja fanova sa E3 2019, gde je Sam Fišer korišćen za promovisanje mobilne igre – Elite Squad, koja nema nikakve veze sa Splinter Cell serijalom, osim toga što je protagonista prisutan kao jedan od likova.

UbiSoft sada navodi da serijal nije ugašen i da će se vratiti na velika vrata, ali ne na tradicionalni način. Direktor UbiSofta Iv Gimo je izjavio da će se serijal vratiti na "neočekivane načine", sa novim iskustvima za igrače.

Ova izjava neće vratiti osmehe na lice fanova, već će im pre usaditi sumnju, jer "neočekivani načini" upućuju na to da nas, najverovatnije, očekuje još mobilnih igara u fazonu kojim je tržište već prezasićeno. Bitno je da napomenemo da se pod tim "načinima" podrazumeva i VR igra o kojoj već postoji dosta glasina.

strana 1 od 11 idi na stranu