Lansirali tri nuklearke odjednom, pa oborili server

Fallout 76 je stigao i sa svojim multiplejerom nam donosi poprilično… pa, zanimljive trenutke i događaje koje stvaraju sami igrači.

Izvor: play.co.rs
Podeli

Jedan od takvih događaja se nije završio očekivanim ishodom, već je doveo do obaranja samog servera. U pitanju je famozno lansiranje nuklearki, u ovom slučaju tri odjednom, što je urađeno kako bi se prizvalo ogromno Scorchbeast Queen čudovište.

Igrači su očekivali da će im trostruka eksplozija doneti dosta više nagrada, ali nakon par trenutaka od detonacije nuklearnih bombi i uživanja u razarajućem pogledu, server je bio oboren, tačnije svi igrači su bili diskonektovani sa njega, piše Play.

Nije u celini poznato da li je do diskonektovanja svih igrača došlo baš zbog nuklearnih bombi ili je to slučajnost zato što je to dosta čest problem trenutno u Fallout 76, pa bi Bethesda definitivno trebalo da uradi nešto po tom pitanju.

Pogledajte kako je sve to izgledalo:

Gejming

Nova Alien igra na pomolu?

Kako se približavamo tom 6. decembru, datumu kada će velika The Game Awards ceremonija biti održana, tako se povećava broj glasina koje upućuju na to da nas očekuje veliki broj premijernog predstavljanja igara.

Gejming utorak 27.11. 17:43 Komentara: 5

Gasi se Total War: Arena

Prva Total War igra koja se pojavila sa free-2-play modelom igranja i fokusom na epske multiplejer bitke je Total War: Arena. Studio Creative Assembly je odlučio da prestane sa radom na njoj i da je početkom 2019. ugasi.

Gejming ponedeljak 26.11. 11:33 Komentara: 1
strana 1 od 16 idi na stranu