Fenomenalan gejmerski džip iz Trusta stiže na Games.Con

Znamo za atraktivne gejming "rigove" u našim domovima, igraonicama, gejming arenama i binama za eSports okršaje, znamo bar jednu osobu koja ima tu sreću da svoju "radnu" sobu pretvori u svemirski brod sa osvetljenjem komponenti koje od prostorije pravi žurku u roku od sekund...

Izvor: B92
Podeli

Treći beogradski festival igara i pop kulture Games.Con održava se od 30. novembra do 2. decembra u Hali 1 i Hali 2 Beogradskog sajma.

Znamo sve te lepe stvari i odavno smo se navikli na njihovo postojanje.

A onda je Trust Gaming rešio da nas sve iznenadi i doveze na Games.Con svoj fenomenalni gejmerski džip GXT Raptor koji se jednostavno ne može rečima opisati.

Zato ćemo samo reći da će ovo definitivno biti jedna od najvećih atrakcija ovogodišnjeg festivala!

Ova suluda igraonica na točkovima već je posetila velike evropske konove kao što je Gamescom u Kelnu, Milan Games Week i Paris Games Week, i šta još da kažemo osim da jedva čekamo svetskog putnika da se parkira i u Hali 1 na Games.Conu.

Raptora u akciji možete pogledati na OVOM LINKU a uživo ga možete videti od 30. novembra do 2. decembra na najvećoj domaćoj konvenciji igara i pop kulture!

Gejming

Nova Alien igra na pomolu?

Kako se približavamo tom 6. decembru, datumu kada će velika The Game Awards ceremonija biti održana, tako se povećava broj glasina koje upućuju na to da nas očekuje veliki broj premijernog predstavljanja igara.

Gejming utorak 27.11. 17:43 Komentara: 5

Gasi se Total War: Arena

Prva Total War igra koja se pojavila sa free-2-play modelom igranja i fokusom na epske multiplejer bitke je Total War: Arena. Studio Creative Assembly je odlučio da prestane sa radom na njoj i da je početkom 2019. ugasi.

Gejming ponedeljak 26.11. 11:33 Komentara: 1
strana 1 od 16 idi na stranu