Anthem je u potpunosti funkcionalan

Bioware je vredno radio u proteklim godinama i konačno je uspeo da svoju nadolazeću avanturu, Anthem, dovede do alfa faze, odnosno faze u kojoj je igra u potpunosti funkcionalna.

Izvor: play.co.rs
Podeli

Ovo znači da se sav sadržaj(karakteri, kvestovi) nalazi u igri i da su ostale tehničke stvari. Za naredni period će postojati alfa testiranje u kojem će developeri otkloniti značajan broj bagova.

Generalni menadžer studija, Kejsi Hadson, je u istoj objavi iskoristio priliku da se priseti samih početaka kompanije, kada je studio brojao svega 50 radnika kada je kultni Baldurs Gate ugledao svetlost dana. Iz same objave se može zaključiti da ovo Hadsonu veoma znači jer ga prati isti osećaj koji je imao pre 20 godina.

Naravno, developer čeka još puno posla kako bi igru doveli u kompletno stanje do 22. februara, kada će se pojaviti za PC, PS4 i Xbox One.

Gejming

Fallout 76 neće imati krosplej

Nedavno je svet obradovala vest da je Soni promenio mišljenje za krosplej Playstation 4 sa ostalim konzolama, ali ipak nije sve u rukama ove japanske kompanije kada su video igre u pitanju.

Gejming subota 29.09. 12:32 Komentara: 1
strana 1 od 14 idi na stranu