Objavljeno vreme E3 2017 konferencija

Želite da pratite E3 uživo, a niste sigurni kada da uzmete godišnji odmor?

Izvor: play.co.rs
Podeli

Evo kada su konferencije ove godine, po našem vremenu:

  • Subota 10. jun u 21:00 – Electronic Arts
  • Nedelja 11. jun u 23:00 – Microsoft
  • Ponedeljak 12. jun u 06:00 – Bethesda
  • Ponedeljak 12. jun u 19:00 – PC Gaming Show
  • Ponedeljak 12. jun u 22:00 – Ubisoft
  • Utorak 13. jun u 03:00 – Sony
  • Utorak 13. jun u 18:00 – Nintendo Spotlight

Microsoft konferencije su prethodnih godina bile par sati ranije dok Sony ostaje standardno u sred noći, nezgodan za gledanje uživo.

Očekuje nas mnogo igara, što već viđenih, što novih predstavljanja, kao i detaljnije predstavljanje Microsoftovog odgovora na PS4 Pro, u vidu novog Xbox Scorpio.

Izvor: Play.co.rs

Gejming

Razvija se nova Project IGI video igra

Razvijen od strane studija Eidos Interactive, Project IGI: I’m Going In je taktički šuter koji je izašao 2000. godine. Tada se nije nešto proslavio, ali sada dobija drugu šansu, zato što nam norveški sajt Pressfire otkriva da je nova IGI igra u razvoju.

Gejming sreda 31.05. 22:26 Komentara: 4

Ubisoft otkrio glavnog lika novog Assassin’s Creed-a?

Ubisoft planira da ove godine izda novi Assassin’s Creed naslov, ali on još uvek nije najavljen. Takođe nije poznato ni kako će novi nastavak nositi ime, jedni kažu Empire a drugi govore Origins, a na UbiSoftu ostaje da potvrdi neka od ova dva naziva ili stavi neki treći.

Gejming sreda 31.05. 18:54 Komentara: 1

Exo One trejler prikazuje kako igra funkcioniše

Od svih igara u čijem se centru nalazi velika lopta, poput Rock of Ages, Monkey Ball i NightSky, Exo One predstavlja najlepšu do sada. To je nadrealna istraživačka video igra, u kome igrač dobija priliku da istražuje egzoplanete. Upravljate loptom čije je kretanje u potpunosti bazirano na momentu sile, koja je kotrlja po tlu, ali se može izravnati zarad maestralnog leta kroz oblake.

Gejming ponedeljak 29.05. 15:34 Komentara: 1

Mikrotalasna pećnica kao igračka konzola

Tehnologija je dosta napredovala, ali ni u najluđem snu nam nije palo na pamet da će jednoga dana video igre biti igrive na kuhinjskom aparatu, kao što je mikrotalasna. Internet zvezda i izumitelj, Kolin Furze, je napravio dosta ludih izuma za svoj Jutjub kanal, kao na primer Ironman odelo kućne izrade.

Gejming ponedeljak 29.05. 14:13 Komentara: 0
strana 1 od 35 idi na stranu