Koji su gedžeti godine?

Dodeljene su nagrade T3 Gadget Awards 2011, a u kategoriji najbolji telefon po prvi put se nije našao Apple ili HTC.

Podeli

Titulu Telefon godine poneo je Samsungov Galaxy S2, telefon prodat u preko 10 miliona primeraka. U užoj konkurenciji bili su i Motorola Atrix, HTC Sensation, SE Xperia Arc, HTC Incredible S i iPhone 4.

Tablet godine je iPad 2, gejmerski gedžet godine je Kinect, muzički - slušalice Monster Beats by dre Dre Pro Studio, a kućni gedžet godine je Philips Airfryer.

Google je izabran za Tech Brend godine, a Mark Zakerberg je pobedio konkurenciju u kategoriji Gedžet ličnost godine (nominovani pored njega su Ričard Brenson, Stiven Fraj i Lejdi Gaga).

Ni kanadski RIM nije ostao bez nagrada, jer je njegov model, BlackBerry Bold 9780, proglašen najboljim poslovnim gedžetom godine.

U kategoriji putničkih gedžeta pobednik je Kindle, najbolji digitalni aparat je Canon Powershot G12, a nagradu za najbolji dizajn osvojio je Apple MacBook Air 11, koji je i kompjuter godine.

Aplikacija godine je Flipboard, a Twitter je pobednik u kategoriji Digitalni medijski servis godine, koji je pobedio Spotify i Facebook.

Kompletnu listu pobednika i poraženih možete pronaći ovde.

Gedžeti

Nokia 701 na testu

Iako smo u četvrtom kvartalu, Nokia predstavlja novu liniju uređaja koji nemaju Windows dugme. Da stvar bude još zanimljivija, isporučuju se sa Symbianom i to novim.

Gedžeti petak 21.10. 08:50 Komentara: 9
strana 1 od 2 idi na stranu