Četvrtak, 07.07.2022.

08:25

Fric: Nadal nije izmislio povredu

Američki teniser Tejlor Fric ne sumnja u povredu stomaka na koju se žalio Rafael Nadal tokom njihovog duela.

Izvor: MT

Fric: Nadal nije izmislio povredu
EPA-EFE/KIERAN GALVIN

Španac je dva puta bio u zaostatku, ali je posle više od četiri sata igre uspeo da se revanšira za poraz u Indijan Velsu ove godine – 3:6, 7:5, 3:6, 7:5, 7:6.

Nadal je već tokom prvog seta ima bolne grimase na licu zbog stomaka, a pomoć je pokušao da mu pruži i fizioterapeut.

Već tokom četvrtog seta delovao je svežije, da bi do spektakularnog preokreta došao u super taj-brejku odlučujućeg seta.

"Ne. Mislim da nije izmislio povredu ili tako nešto. Njegov servis je pao, recimo 10, 15 milja na sat. On to ne bi uradio bez razloga. Kasnije se kretao veoma dobro, igrao je sjajnu odbranu. Pretpostavljam da je trpeo bol dok je igrao. Svi imaju male povrede i svi na neki način pokušavaju da igraju. To je što je", rekao je Fric.

Fric je isti poraz doživeo i u Australiji pre dve godine od Novaka, kada je srpski as takođe imao povredu stomaka. Ipak, ovaj poraz od Nadala mu je najbolniji.

"Bio je to sjajan meč. Iskreno, verovatno boli više od bilo kog izgubljenog meča koji sam ikada doživeo", istakao je Fric.

Za razliku od Frica, Fonjini sumnja u povredu Nadala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: