Dubočicu gledalo šest hiljada ljudi

Šest hiljada ljudi na Gradskom stadionu u Leskovcu posmatralo je meč Dubočica - Moravca Orion koji je odigran u okviru Niške fudbalske zone.

Izvor:

Ponedeljak, 19.03.2012.

21:37

Default images

Gosti iz Mrštana su pobedili sa 1:0, ali je predsednik Dubočice Saša Pešić zadovoljan što je na rekonstruisani stadion u Leskovcu došao veliki broj ljudi.

"Ovakvom fudbalskom spektaklu doprinela je i činjenica da je najveći gradski stadion dobio novo lice, a da najpoznatiji gradski fudbalski klub ponovo oživljavamo i to oslanjajući se isključivo na sopstvene snage".

Stadion u Leskovcu je rekonstruisan posle dve decenije, a na zapadnoj tribini su postavljene i stolice.

"Dubočica danas nema dugove i sve svoje obaveze ispunjava na vreme. Uz pomoć lokalne samouprave i donacije kompanije "Porr Verner Veber" u obnovu stadiona uložili smo oko šest miliona dinara. I sebi smo postavili cilj da u naredne dve godine zaigramo u Prvoj ligi Srbije", zaključio je Saša Pešić u izjavi za "Večernje novosti".

Za Dubočicu su branila dvojica istaknutih golmana Crvene zvezde - Aleksandar Kocić i Saša Stamenković. Kocić je na golu Dubočice stajao u sezoni 1989/90, dok je Stamenković branio za Leskovčane od 2003. do 2005. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: