Povređeni navijač stigao u Beograd

Navijač Partizana koji je povređen u tuči pred utakmicu fudbalera tog kluba sa Anderlehtom u Briselu napustio je tamošnju bolnicu i vratio se u Beograd.

Izvor: B92, Beta

Petak, 10.09.2010.

17:42

Default images

Konzul Srbije u Briselu Dragan Milojević rekao je agenciji Beta da će Dejan Glamočak, koji je krajem prošlog meseca u Briselu podvrgnut operaciji zbog povreda glave, rehabilitaciju nastaviti u Beogradu.

"Video sam ga danas, njegov oporavak teče dobro, ali polako, s obzirom da Glamočak ima poteškoća sa pokretanjem desne strane tela. Rehabilitaciju će nastaviti u Beogradu", kazao je Milojević agenciji Beta.

Glamočak je povređen 24. avgusta kada je grupu od oko 30 navijača Partizana, koji su u Brisel doputovali na revanš meč poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, napalo lokalno stanovništvo.

Jedan navijač Partizana, koji živi u Švajcarskoj, u tom incidentu ostao je bez oka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: