Kajt pauzira zbog povrede ramena

Prvotimac Liverpula Dirk Kajt povredio se na treningu reprezentacije Holandije i odsustvovaće sa terena nekoliko sedmica.

Izvor: AK

Ponedeljak, 06.09.2010.

18:39

Default images

Prema rečima selektora reprezentacije Holandije Berta van Marvijka, 30-godišnji Kajt je povredio rame kada je nezgodno pao posle jednog skoka.

"Još nismo sigurni da li je pokidao, ili samo istegao ligamente ramena, ali mu sigurno predstoji pauza", rekao je Van Marvijk.

Kajt je zbog povrede napustio pripreme nacionane selekcije Holandije, koja će u utorak u Roterdamu igrati protiv Finske u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope.

Holandija je na startu kvalifikacija u petak kao gost pobedila San Marino rezultatom 5:0, a prvi pogodak postigao je Kajt iz jedanaesterca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: