Serija A: Bolonja odolela šampionu

Branilac titule u Seriji A, milanski Inter startovao je u novom šampionatu remijem bez golova u Bolonji.

Izvor: AK

Ponedeljak, 30.08.2010.

23:18

Default images

Prvak Evrope i Italije nije imao rešenja za raspoloženog golmana domaćih Emilijana Viviana koji je u 73. minutu uhvatio loptu posle slobodnog udarca Snajdera.

Najbolju šansu propustio je u 75. minutu Eto kada je pogodio prečku. Kapiten reprezentacije Srbije Dejan Stanković ce meč je presedeo na klupi. Bio je ovo prvi meč u Seriji A za novog trenera "neroazura" Rafu Benitesa.

U sledećem kolu Inter, koji je bez gola na prva dva zvanična meča u sezoni, dočekuje Udineze, a Bolonja putuje u Rim na duela sa Lacijom.



Najubedljiviju pobedu u prvom kolu italijanskog šampionata zabeležio je Interov gradski rival, Milan, koji je savladao Leće sa 4:0. Joventus i Roma su razočarali porazom od Barija, odnosno remijer sa Ćezenom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: