FMP suspendovao Raduljicu

FMP iz Železnika suspendovao je svog igrača Miroslava Raduljicu, uprkos tome što je reprezentativni kandidat pred potpisivanjem ugovora sa Efes Pilsenom.

Izvor: B92, Sport

Ponedeljak, 05.07.2010.

13:40

Default images

„Rat“ na relaciji Raduljica – FMP počeo je pre desetak dana u kome jedna strana tvrdi da je praktično slobodan igrač, dok u FMP-u tvrde da ima ugovor do 2013.

Raduljica je praktično već bio član Efes Pilsena, kada je klub iz Železnika pokrenuo postupak suspenzije do daljeg.

Generalni sekretar KSS Zoran Gavrilović želeo je da „spusti loptu“.

Predmetom se bavi Registraciona komisija. Nema potrebe da se diže prašina, pa u punom su jeku pripreme seniora, a i ostalih reprezentativnih selekcija“, rekao je Gavrilović.

Prošle sezone Makabi je bio blizu dovođenja Raduljice, uz obeštećenje od oko 550.000 evra, iako navodno u ugovoru postoji stavka po kojoj je obeštećenje ceo milion evra.

Do transfera tada nije došlo, a kako se sezona bližila kraju, pojavile su se glasine da Raduljici ugovor sa ’panterima’ ističe. Ubrzo zatim, „procurila“ je informacija kako po aneksu ugovora talentovani centar ima još dve godine ugovora sa klubom iz Železnika.

Prvi čovek FMP-a, Nebojša Čović, nije imao komentar.

Nemam komentar, to je stvar klupskih odnosa“, rekao je Čović.

Miroslav Raduljica se nalazi na preliminarnom spisku reprezentacije Srbije, koja uskoro kreće na bazične pripreme u Italiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: