Bjelica 35. pik na draftu

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Bjelica izabran je kao 35. pik na NBA draftu od strane Vašingtona, ali je ga je taj klub odmah trejdovao u Minesotu.

Izvor: JT

Petak, 25.06.2010.

10:26

Default images

Bjelica je izabran kao peti u drugoj rundi drafta koji je održan u noći između četvrtka i petka.

U poslednjih nekoliko nedelja pojavile su se brojne informacije oko toga gde će Bjelica nastaviti karijeru, a među tim vestima se našla i vest oko prelaska u Beneton. Bjelica je, ipak, to demantovao i moguće je da će već od jeseni biti novi predstavnik Srbije u NBA ligi.

Pored Bjelice za draft su bili prijavljeni i Miroslav Raduljica i Marko Kešelj, ali njih nijedan klub nije izabrao.

Za prvog pika izabran je Džon Vol, koji je igrao za univerzitet Kentaki, i on će sledeće sezone braniti boje Vašington Vizardsa. Drugi pik je bek Evan Tarner i on će otići u Filadelfiju, dok će Derek Fejvors igrati za Nju Džersi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: