Hronika 2

08.05.2024.

19:40

UKC Niš: Devojčica iz Kuršumlije životno ugrožena i u indukovanoj komi

Devojčica stara 12 godina koja je danas povređena u nesreći u Kuršumliji kada se srušio ringišpil životno je ugrožena i nalazi se u indukovanoj komi, saopšteno je iz UKC Niš.

Izvor: Tanjug

UKC Niš: Devojčica iz Kuršumlije životno ugrožena i u indukovanoj komi
RINA

Podeli:

Devojčica je posle incidenta, u kojem je povređeno još 12 dece, oko 15.30 sati u pratnji lekara Hitne pomoći iz Prokuplja, dovezena u Urgentni centar UKC Niš, gde su joj utvrđene teške neurohirurške povrede.

Kako se navodi u saopštenju, ona je odmah hospitalizovana na Klinici za intenzivnu negu i zbog trenutnog, životno ugrožavajućeg stanja, intubirana je i nalazi se u medicinski indukovanoj komi.

Do nesreće je došlo kada se otkačio deo konstrukcije ringišpila na platou pored autobuske stanice, gde se tradicionalno za vašar nalazi zabavni park.

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

15 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

23 h

Podeli: