Dragićević traži raskid ugovora?

Kapiten Crvene zvezde Tadija Dragićević podneo je zahtev za raskid ugovora, nezvanično saznaje B92.

Izvor: B92

Subota, 27.09.2008.

00:53

Default images

Dragićević se trenutno oporavlja od operacije kolena, a raskid je zatražio jer mu klub navodno nije isplatio dugovanja. Ipak, kako saznajemo, on ’nema izlaz iz ugovora’, jer je jedan od igrača koji je prošle sezone redovno isplaćivan.

Nezvanično, jedan od razloga Dragićevićevog nezadovoljstva je i taj što njegovom bratu Strahinji, uprkos dobrim igrama u pripremnom periodu, nije ponuđen ugovor za predstojeću sezonu.

Podsetimo, Tadija Dragićević je prošle sezone imao ponudu od oko 800.000 evra iz Rusije, ali se u međuvremenu povredio, zbog čega je propustio reprezentativne obaveze i još uvek se nije vratio na teren.

Crvena zvezda se ove sezone znatno pojačala, posebno na poziciji na kojoj igra i Dragićević. Stigli su mladi reprezentativac Marko Kešelj, bivši košarkaš Slobode Milan Milošević, kao i Amerikanac Lorens Roberts.

„Crveno-beli“ se tenutno nalaze u Rimu gde igraju mečeve protiv Lotomatike, a za nedelju je u Pioniru zakazano i zvanično predstavljanje ekipe za narednu sezonu, do kada bi trebalo da bude poznat ishod 'slučaja Dragićević'.

Dragićević je u protekloj sezoni bio ubedljivo najbolji igrač „crveno-belih“, a poneo je i titulu najkorisnijeg igrača regionalne NLB lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

112 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: