Davidenko pobedio Tipsarevića

Izvor: B92

Četvrtak, 03.04.2008.

23:54

Default images

Poslednji predstavnik Srbije u pojedinačnoj konkurenciji na turniru muškaraca u Majamiju, Janko Tipsarević, eliminisan je u četvrtfinalu. Rus Nikolaj Davidenko, četvrti teniser sveta, pobedio je Tipsarevića sa 2:0 (6:2, 6:1) posle jednog časa i dvanaest minuta igre.

Naš teniser igrao je slabije nego na prethodnim mečevima, a posle plasmana u četvrtfinale, najvećeg uspeha na turnirima masters serije u karijeri, naišao je na dobrog protivnika, raspoloženog Davidenka.

U prvom setu Tipsarvić je imao jednu priliku za 'brejk', nije je iskoristio, a Davidenko je u oba takva slučaja igrao mirno i uzeo dva servisa za 6:2.

U drugom setu naš teniser osvojio je samo jedan gem, a Davidenko najavio da bi na ovom turniru mogao da bude ozbiljan kandidat za osvajanje trofeja, prvog za nekog tenisera iz Rusije u Majamiju.

Davidenko će u polufinalu igrati sa boljim iz duela Rodžer Federer – Endi Rodik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: