"Ajmo – sa barjakom" VIDEO

Veliki broj poznatih ličnosti je najavilo dolazak na utakmicu Crvene zvezde sa Voždovcem kada će crveno-beli biti u prilici da osvoje 33. titulu, petu u nizu.

Izvor: B92

Subota, 21.05.2022.

15:25

Default images

Zvezdaši su prethodnih dana imali priliku da isprate poziv poznatih zaljubljenika u crveno-bele boje, koji su apelovali na navijače da u nedelju od 18 časova i 30 minuta budu na stadionu “Rajko Mitić”. Navikla je crveno-bela javnost na glumce Viktora Savića, Aleksandra Radojičića, Milana Kalinića i Ljubu Bulajića koji su se i ovog puta sa velikom radošću odazvali akciji voljenog kluba. Pored njih poziv zvezdašima je uputio i poznati pevač koji potiče iz crveno-bele porodice, Nikola Rokvić.

Poznati zvezdaši su već obezbedili svoje barjake, ali i apelovali na navijače da pored dolaska na stadionu se priključe i ovoj akciji koja ima za cilj da Marakana u nedelju uveče izgleda veličanstveno.

Barjake za utakmicu protiv Voždovca možete obezbediti od danas u Red Star šopu, ali i na dan utakmice na posebnim punktovima koji će biti postavljeni oko stadiona “Rajko Mitić” po ceni od 500 dinara.

Ulaz na sve tribine Zvezdinog stadiona biti potpuno besplatan i da nije neophodna karta za ulazak na stadion, ali će za sektore VIP Zapad, VIP Galerija, kao i u sve lože ulaz će biti moguć samo i isključivo uz pozivnice.

"Zvezdaši, očekuje se pun stadion, dođite i budite deo još jednog spektakla!", poručuju iz kluba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: