Benfika ima spremnu zamenu za Njunesa – "Nikolu Žigića" iz Beča

Saša Kalajdžić, austrijski napadač srpskog porekla, nalazi se na meti Benfike koja ga vidi kao idealnu zamenu za Darvina Nunjesa.

Izvor: B92

Ponedeljak, 16.05.2022.

13:45

Benfika ima spremnu zamenu za Njunesa –
EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Novinar "Atletika" Dejvid Ornestejn objavio je tekst u kom navodi da se portugalski velikan uveliko sprema da izgubi Urugvajca na leto i da je jedan od glavnih kandidata da ga zameni – "Nikola Žigić" iz Beča.

U pitanju je Kalajdžić, napadač Štutgarta, koji je rođen u prestonici Austrije, visok je dva metra i mnogi ga porede sa bivšim asom Srbije Nikolom Žigićem. Dvadesetčetvorogodišnji napadač nema najbolju sezonu, postigao je samo šest golova u elitnom nemačkom fudbalskom takmičenju, ali je u prethodnoj čak 16 puta tresao mrežu i Benfika veruje da Saša može da se vrati na pravi put.

Kalajdžić je u poslednjem kolu pomogao Štutgartu da izbegne eliminaciju iz Bundeslige, a da li će i naredne igrati tamo videćemo u mesecima ispred.

Novinar Atletika naveo je da će Štutgart tražiti 25 miliona evra za usluge visokog napadača, za koga se, između ostalog, interesovao i Bajern iz Minhena.

Inače, za Nunjesa najviše interesovanja pokazao je Mančester junajted, a spominjao se i Pari Sen Žermen. Urugvajac ima 22 godina i ove sezone postigao je 34 gola za Benfiku u svim takmičenjima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: