Jović zavisi od Benzeme, a Francuz dominira

Luka Jović dobija šansu na kašičicu u Real Madridu i to se neće promeniti sve dok Karim Benzema dominira.

Izvor: B92

Četvrtak, 23.09.2021.

12:00

Jović zavisi od Benzeme, a Francuz dominira
Foto: Profimedia

Jović je igrao poslednjih deset minuta u pobedi Reala nad Majorkom (6:1) upravo umesto Benzeme.

Imao je nekoliko dobrih prilika, što je istakao i trener Reala Karlo Ančeloti, koji je objasnio kakav ima plan za Srbina.

"Benzema je dao osam golova, igra odlično i on je tip napadača koji nije samo strelac, već pomaže saigračima. Ipak, odmor će biti potreban i njemu i kada se to dogodi igraće Jović. Luka ima veliku konkurenciju, ali kada god je bio na terenu igrao je dobro. Imao je dve dobre šanse protiv Majorke, pružio je dobru partiju i protiv Valensije. Ponavljam, kada Karim ne bude mogao da igra, igraće Luka", jasan je Ančeloti.

A Benzema jednostavno rečeno – dominira. U sredu je ušao u istoriju LaLige kao rekorder sa čak 15 golova kod kojih je učestvovao u prvih šest utakmica sezone.

Benzeme je trenutno najbolji strelac i asistent u ligama "petice" sa osam golova i sedam proigravanja.

Jasno je da Joviću neće biti lako, pa mora maksimalno da koristi svaki minut na terenu, a kako sezona odmiče i kako se Benzema bude više umarao, ta minutaža bi trebalo da raste.

U međuvremenu, nastavljaju se spekulacije o njegovom odlasku iz Madrida, a uglavnom se priča o Seriji A i Premijer ligi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: