Zvezda pobedila Partizan u Zemunelu VIDEO

Na SC "Teleoptik" u Zemunu odigran je omladinski derbi između Partizana i Crvene zvezde koji je pripao crveno-belima minimalnim rezultatom – 1:0 (0:0).

Izvor: SS

Nedelja, 04.04.2021.

14:06

Zvezda pobedila Partizan u Zemunelu VIDEO
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

U meču koji je bio vrlo tvrd i sa malim brojem šansi odlučio je pogodak iz jedanaesterca.

Sudija Đorđić je u 57. minutu pokazao na "belu tačku" posle prekršaja golmana Partizana Gočmanca.

Bunili su se crno-beli, ali nije vredelo, a Knežević je bio siguran izvođač.

Pomenuti momenat pogledajte na 1:17.00 priloženog snimka cele utakmice: Ispostavilo se da je tako doneo sva tri boda Zvezdi koja je stekla tri boda više od najvećeg rivala i izdvojila se na drugom mestu.

Brodarac na prvoj poziciji crveno-belima beži četiri boda.

Posle ovog meča biće odigran i "večiti" derbi kadeta, sve kao uvertira u 164. susret seniora Zvezde i Partizana koji je zakazan za sredu od 18 časova.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Partizan – Crvena zvezda 0:1 (0:0)
Knežević 57p

Stadion: Zemunelo.
Sudija: Đorđić.

Partizan: Gočmanac, Bojat, Grković (od 87. Mićić), Ilić (od 69. Stanković), Đorđević, Rašković, Vranić, Purić, Milovanović (od 70. Kovinić), Vlahović, Petković (od 81. Stojanović).

Crvena zvezda: Ćopić, Krstić (od 81. Lukić), Leković, Gočobija (od 24. Radojević), Petrović, Pantić (od 66. M.Stojanović), Ćurić, J. Mituljikić (od 75. Pirgić), Knežević, N. Mituljikić, Kahvić (od 85. Bačanin).
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

86 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: