Da se naježiš: "Moćna" najava Majka Tajsona VIDEO

Majk Tajson je sam po sebi fascinantan, ali ova najava doliva "ulje na vatru"...

Izvor: SN

Četvrtak, 25.03.2021.

11:36

Da se naježiš:
Photo: EPA/ETIENNE LAURENT

Kada pričamo o Majku Tajsonu, pričamo o jednom od najboljih boksera teške kategorije svih vremena.

Njegova pojava je bila zastrašujuća, a mogao je rekordnom brzinom da nokautira svoje protivnike što je privlačilo ogroman deo publike.

Tajson je sada u penziji, doduše, s vremena na vreme odradi neki egzibicioni meč poput onog sa Rojem Džonsom Džuniorom ili ovog predstojećeg sa Ivanderom Holifildom.

Tajson je autor podkasta "Hotboxing with Mike Tyson" i njegov novi gost je bio čovek koji najavljuje UFC mečeve, Brus Bafer, inače polubrata čuvenog Majkla Bafera, čoveka koji je najavljivao boks mečeve.

Brus Bafer je u uvodu podkasta odradio svoju poznatu najavu, sa sve čuvenim "It's time", a pogledajte samo koliko "moćno" zvuči najava borbe Majka Tajsona u režiji Brusa Bafera:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: