Novi selektor Srbije – "Grof" Božović?

Iako je u poslednjoj utakmici Srbija deklasirala Rusiju sa 5:0, pozicija Ljubiše Tumbakovića ozbiljno je uzdrmana, naravno, zbog poraza od Škotske.

Izvor: SS

Subota, 21.11.2020.

10:24

Novi selektor Srbije –
Foto: StarSport/Srðan Stevanoviæ

Srbija je ostala bez plasmana na Evropsko prvenstvo posle 20 godina i zbog toga su odmah krenule priče o novom selektoru.

I ne govori se o tome samo u srpskoj, već i u ruskoj javnosti, odakle nam stiže informacija da bi naslednik mogao da bude Miodrag "Grof" Božović.

Ruski sajt "Čempionat" je objavilo da je nekadašnji trener Crvene zvezde, a aktuelni šef struke Krila Sovjetov iz Samare, jedno od imena na spisku želja Fudbalskog saveza Srbije.

Ostala nisu navedena, ali se poslednjih dana u Srbiji moglo čuti o Draganu Stojkoviću Piksiju, Vladanu Milojeviću, pa i verovatno najvećoj želji navijača "orlova, Veljku Paunoviću.

Priča o selektoru, ali i čelnicima "kuće fudbala" bi trebalo epilog da dobije u decembru, za kada je zakazana Skupština FSS.

Poslednja dešavanja i oglašavanja bivših reprezentativaca svakako najavljuju promene u mnogim strukturama Saveza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

156 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: