"Iz ljubavi prema Partizanu ne podržavam Trinkijerija, ali ga razumem"

Bogdan Bogdanović je, čekajući nastavak NBA sezone, organizovao niz video-razgovora.

Izvor: SS

Ponedeljak, 06.07.2020.

18:43

Foto: StarSport/Srðan Stevanoviæ

Najpre sa novim selektorom reprezentacije Igorom Kokoškovom, potom Željkom Obradovićem, a sada i sa nekoliko srpskih novinara.

U razgovoru u kom se dotakao različitih tema, jedna od njih bio je i Partizan, odnosno, aktuelni momenat i odlazak trenera Andree Trinkijerija.

Neki navijači crno-belih još uvek su iznenađeni odlukom italijanskog trenera, deo njih se već "pomirio" sa njom, a svoje mišljenje izneo je i as Sakramento Kingsa.

“Iz ljubavi prema Partizanu ne mogu da podržim takvu odluku Trinkijerija, ali moram i da ga razumem. Otišao je u evroligaški tim, u Bajern, verovatno je dobio i veći novac. Većina stranaca bi uradila isto tako, a možda i neko sa našeg prostora. Teško je to, i on na kraju gleda neku svoju karijeru. Ponavljam, ne mogu da ga podržim, ali razumem ga, to je posao na kraju. Doći će neki novi trener i to je to, borićemo se dalje“, rekao je Bogdanović, a preneo "MozzartSport".

Prokomentarisao je i odluku Evrolige da prekine sezonu, zbog čega je jedan od najvećih gubitnika bio upravo KK Partizan.

“Ne verujem da je Partizan mogao mnogo da se pita oko kraja sezone, verovatno je ’milion’ razloga uticalo na takvu odluku. Ostaje žal, jer momci su dobro igrali, a na kraju su ostali, ne mora čak ni trofej da bude, ali neka nagrada za sve ono što si radio cele sezone. Nije to lako, priča se stalno o parama, o promenjenim trenerima, najmanje se priča o njihovom trudu, a najlepša satisfakcija je kad ostvariš cilj za koji si cele sezone radio... A sad nisu mogli da završe posao“, istakao je Bogdanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: