Predsednik Partizana za B92.net iz Budve: Ovo nikada nisam doživeo

Predsednik vaterpolo kluba Partizan Mirko Bradajić za B92 sa lica mesta je opisao incidente u Budvi.

Izvor: MS

Subota, 07.03.2020.

21:46

Predsednik Partizana za B92.net iz Budve: Ovo nikada nisam doživeo
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Meč Primorca i Partizana odložen je jer su se navijači crno-belih sukobili sa crnogorskom policijom uoči utakmice na bazenu ""Dragan Trifunović".

Bradajić je u tom trenutku sedeo za zapisničkim stolom.

"Izbili su neredi, suzavac je bačen i bilo je nemogucće izdržati u bazenu. Čekali smo 45 minuta da utakmica počne, ali nakon toga nije bilo mogućnmosti. Bio je dim i haos", počeo je Bradajić za B92.net.

Meč je zakazan za nedelju od 18 sati, ali bez prisustva publike.

"Tako je dogovoreno. Da li sam se ja uplašio za bezbednost? Bio sam za zapisničkim stolom, dosta obezbeđenja je bilo. U bazeni nije bilo toliko strašno kao napolju".
Ispred sportskog objekta u sukobu "grobara" i policije demolirano je jedno policijsko vozilo i slomljena su stakla na dvorani.

"Ispred objekta je bilo mnogo gore, više ljudi je bilo
".

Kako su sve podneli igrači?

"Oni su mladi, nisu doživeli tako nešto do sada. Nisam čak ni ja... Bili su šokirani, ali su rešeni da u nedelju pobede", zaključio je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

74 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: