Levandovski najavio penzionisanje u Bajernu

Poljski napadač Robert Levandovski najavio je da će karijeru najverovatnije završiti u Bajernu.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Petak, 06.12.2019.

10:31

Levandovski najavio penzionisanje u Bajernu
Photo by Sebastian Widmann/Bongarts/Getty Images

Levandovski je skoro svakog leta akter glasina o transferu u Real Madrid, ali je on u Minhenu već pet godina.

Došao je iz Borusije Dortmund 2014. i na 263 utakmice postigao 218 golova. Deli drugo mesto na večnoj listi strelaca kluba.

Izjednačen je sa Karl-Hajncom Rumenigeom, dok je legendarni Gerd Miler nedostižan sa 564 pogotka.

"Sad je kasno za to (odlazak). Imam 31 godinu, želim da odigram koju više. Srećan sam u Bajernu, to je jedan od najvećih klubova na svetu i teško je promeniti sredinu. U Bajernu imam sve što je potrebno", rekao je Levandovski.

On je pre nekoliko dana prokomentarisao da je tek osmi u izboru za najboljeg fudbalera sveta jer je Poljak.

"Nisam razočaran i srećan sam što sam u ovako sjajnom društvu. Rezultate s tako velikim i raznolikim glasačkim telom treba uvek uzeti s malom rezervom. Zbog toga nisam ni očekivao bolje mesto. Ono što radim ove sezone će se pokazati naredne godine i zato sam miran i nisam razočaran. Šta da uradim kako bih sledeće godine bio bolji na ovoj listi? Moram imati još bolje brojke i to je jasno svima. Svestan sam da zato što sam Poljak moram biti srećan i mestom koje sam osvojio ove godine".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: