Karmelo ide u Portland!

Saga je okončana – Karmelo Entoni je potpisao ugovor sa Portlandom više od godinu dana pošto je odigrao poslednju utakmicu u NBA ligi.

Izvor: SV

Petak, 15.11.2019.

08:03

Karmelo ide u Portland!
Photo by Rich Barnes/Getty Images

Desetostruki učesnik Ol-star mečeva će postati član Trejlblejzersa, koji su bili u potrazi za igračem na poziciji krilnog centra posle povrede Zeka Kolinsa.

Pročitajte još: Ko je "ubio" Karmela Entonija?

Entoni je svoju poslednju utakmicu odigrao 8. novembra prošle godine u Hjustonu, koji su se potom odrekli njegovih usluga.

Nekadašnji student Univerziteta Sirakjuz ima 35 godina, a u karijeri je dosad nastupao za Denver, Njujork i Oklahomu.

Mediji su preneli da je Entoni sa Portlandom potpisao negarantovani ugovor, što znači da ta franšiza u bilo kom trenutku u sezoni može da okonča saradnju.

Melo je najdublji trag ostavio u reprezentaciji SAD, sa kojom je osvojio tri olimpijske zlatne medalje, na takmičenjima u Pekingu, Londonu i Rio de Žaneiru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: