Zidan o dolasku Nejmara u Real: Sve je moguće

Trener fudbalera Real Madrida Zinedin Zidan nagovestio je da bi Nejmar mogao napusti Pari Sen Žermen i da stigne na "Santjago Bernabeu" do kraja prelaznog roka.

Izvor: SN

Ponedeljak, 12.08.2019.

16:09

Zidan o dolasku Nejmara u Real: Sve je moguće
Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images for AUDI

Mediji su tokom leta spekulisali da se pored Barselone u trku za brazilskog napadača uključio i "kraljevski klub".

"Nejmar nije u našoj ekipi, ali do 2. septembra sve je moguće. Ovo je tim koji imamo i samo o tome razmišljamo", rekao je Zidan posle poraza u prijateljskom meču sa ekipom Rome.

Kako prenosi Skaj sport, pregovori između dva kluba su u toku, ali da Madriđani još uvek nisu dali zvaničnu ponudu za igrača kog PSŽ 2017. godine platio 222 miliona evra.

PSŽ je u prvenstvu Francuske startovao pobedom protiv Nima (3:0), a Nejmar nije igrao na tom meču, na kom su mu navijači poručili da treba da ode iz Pariza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: