Zvezdine legende: Glasanje za grb privilegija

Ratomir Dujković i Jovan Aćimović, nekadašnji fudbaleri Crvene zvezde, rekli su da je glasanje za novi grb privilegija.

Izvor: PT

Ponedeljak, 24.06.2019.

18:10

Zvezdine legende: Glasanje za grb privilegija
Foto: FK Crvena zvezda

"Osvojena 30. titula donela je pregršt radosti zvezdašima i treću zvezdicu iznad grba. Upravo raspored zvezdica priredio je slatke muke pristalicama crveno-belih, a klub je odlučio da svi članovi imaju privilegiju da biraju novi izgled grba", navodi se na zvaničnom sajtu Crvene zvezde.

Ovakva odluka obradovala je i članove veterana Crvene zvezde, legende našeg kluba Ratomira Dujkovića i Jovana Aćimovića.

"Pratimo sva dešavanja u klubu. Kao članovi Zvezde upućeni smo u sve aktivnosti pa tako i glasanje. Grb je simbol kluba i smatram da je zato važno da svi kojima je crveno-bela boja u srcu imaju priliku da učestvuju u izboru rešenja. Lično sam za treću opciju, odnosno velike zvezdice u ravni", rekao je nakadašnji golman.

Na Dujkovićeve reči se nadovezao Aćimović:

"U svetu se pripadnost klubu oslikava kroz članstvo i smatram da tu filozofiju trebaju da usvoje i zvezdaši. Privilegije koje stiču su dodatni povod, a svakako da je glasanje za raspored zvezdica fenomenalna inicijativa. Favorit mi je, takođe treće rešenje", rekao je Aćimović.

Zvezda podseća zašto je važno biti član kluba. "Podsetimo, osim gasanja za raspored zvezdica članovi kluba imaju i sledeće privilegije: pravo da glasaju na klupskim izborima i da se kandiduju za člana Skupštine kluba, pravo kupovine sezonskih propusnica, pravo preče kupovine karata za međunarodne utakmice, popust od 20% u Red Star šopovima, besplatnu posetu muzeja i pristup posebnim sekcijama zvanične mobilne aplikacije kluba", piše na sajtu Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: