Junajted i Džejms se dogovorili, Velšanin stiže za 17 miliona evra

Mančester junajted je na pragu da angažuje prvo pojačanje u prelaznom roku.

Izvor: Z.K.

Utorak, 21.05.2019.

12:20

Junajted i Džejms se dogovorili, Velšanin stiže za 17 miliona evra
Photo by Harry Trump/Getty Images

Ostrvski mediji prenose da je klub sa "Old Traforda" postigao dogovor sa fudbalerom Svonsija Danijelom Džejmsom, koji je utanačio sve detalje oko plate i ugovora.

Ostalo je još da Junajted i Svonsi dogovore visinu obeštećenja, ali se veruje da će ona biti negde oko 17 miliona evra.

Džejms igra na poziciji desnog krila, ima 21 godinu i ističe se velikom brzinom. Prošle sezone u dresu Svonsija postigao je četiri gola na 33 utakmice uz sedam asistencija.

Mladi fudbaler je upisao i dva nastupa za reprezentaciju Velsa, a postigao je i jedan gol. Selektor Velsa Rajan Gigs ima veliko poverenje u njega i veruje se da ga je on preporučio čelnicima Junajteda.

Džejms je u januaru bio na pragu transfera u redove Lidsa, ali se to nije ostvarilo.

Osim Junajteda, intersovanje za Džejmsa su pokazali i Brajton, Everton i Njukasl, ali očigledno je da je ponuda sa "Old Traforda" najatraktivnija i ostalo je samo da se transfer uskoro ozvaniči.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: