Da li je Janis napravio korake? VIDEO

Košarkaš Milvoki Baksa Janis Adetokumbo podelio košarkaške fanove na društvenim mrežama jednim svojim potezom.

Izvor: SN

Ponedeljak, 20.05.2019.

16:45

Da li je Janis napravio korake? VIDEO
Photo by Vaughn Ridley/Getty Image

Toronto Reptorsi su u noći između nedelje i ponedeljka uspeli da pobede Milvoki Bakse kao domaćini i smanjili prednost Baksa na 2:1 u seriji i to posle dva odigrana produžetka.

Glavni igrač Milvokija, Janis Adetokumbo, imao je nešto slabije veče. On je ubacio svega 12 poena, ali je to kompenzovao sa 23 uhvaćena skoka i 7 asistencija. Međutim, to nije bilo najzanimljivije što smo od njega videli, pošto je nakon utakmice uspeo da "posvađa" košarkaške fanove.

Janis je jednom momentu krenuo na ulaz, pritom je napravio svoj čuveni ukršteni korak, a mnogi su "skočili" tražeći korake, kako igrači Toronta tako i navijači. Na društvenim mrežama se takođe napravila polemika oko toga da li je Janis napravio korake.

Čitavu situaciju možete videti na priloženom video klipu, a odluku o koracima možete doneti sami.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: