Ljorente: Osetio sam loptu na ruci

Napadač Totenhema Fernando Ljorente priznao je da je igrao rukom kod gola za prolaz u polufinale Lige šampiona protiv Mančester Sitija

Izvor: B92

Četvrtak, 18.04.2019.

15:25

Ljorente: Osetio sam loptu na ruci
Foto: Getty Images

Španac je u 73. minutu smanjio na 4:3 na Etihadu, ali je zahvaljujući minimalnoj pobedi u prvom meču londonski tim prošao prvi put u polufinale LŠ.

Ljorente je dodao da bez obzira na to smatra da je odluka ispravna da mu se ne poništi pogodak.

Siti je imao rezultat za plasman u polufinale 4:2 kada je je Ljorentea lopta pogodila prvo u ruku, pa u butinu za pogodak u 73. minutu, ali je turski sudija Džunejt Čakir i uz korišćenje VAR-a priznao gol.

"Osetio sam, pomalo, da mi je lopta dirala ruku, koja je bila blizu lopte. Nisam ni video loptu, nisam imao nameru da je udarim rukom i zato mislim da gol morao da se prizna", rekao je Ljorente posle utakmice.

Iskusnom španskom fudbaleru to je bio tek osmi gol ove sezone, a drugi u elitnom takmičenju.

"Veoma sam ponosan, nije bilo lako. Veliki protisak je bio, težak trenutak, ali sam oduveo verovao u sebe. To je ono što sam uradio", zaključio je Ljorente.

Totenhem u polufinalu igra protiv Ajaksa, dok drugi par čine Barselona i Liverpul.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: